Μαίανδρος του Νέστου

«Μαίανδρος» στα Στενά του Νέστου

Ο επισκέπτης και λάτρης της φύσης, μπορεί, όλες τις εποχές του χρόνου, να απολαύσει το πολύ καλό φαγητό συνδυασμένο με την ποσότητα που επιθυμεί να καταναλώσει, συνοδευόμενο πριν ή μετά το φαγητό με τον ποιοτικότερο καφέ που έχει δοκιμάσει. Όταν λέμε φαγητό προσαρμοσμένο στην επιθυμία του επισκέπτη, εννοούμε ότι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από το μενού, την σύνθεση κρεατικών στο πιάτο του. Π.χ. Σουβλάκια κοτόπουλο, Σουβλάκια Χοιρινά, Σουτζουκάκια Μοσχαρίσια, Κεμπάπ Αρνίσια, Λουκάνικο γεμιστό με Κασέρι, Λουκάνικο Πικάντικο.

Καλό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση που συνδυάζει μία ολιγόωρη απόδραση από την Ξάνθη και όχι μόνον, όλες τις εποχές του χρόνου.Όσο για τους χειμερινούς μήνες, εννοείται ότι απολαμβάνεις την φύση, δίπλα στο τζάκι με καφέ, ποτό και φαγητό.

“Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι, Ο Μαιανδρος του Νέστου στην Γαλάνη Ξάνθης κάνει την διαφορά… Επέλεξε τα καλύτερα τοπικά κρέατα από τους καλύτερους στο είδος τους, για μικρές και μεγάλες παρέες. Οι Φιλοξενούμενοι καθορίζουν την ποσότητα /τεμάχια από το κάθε είδος κρέατος που θέλουν να παραγγείλουν και το κόστος. Μια Ανάσα…δροσιάς κάτω από τα φιλόξενα Δέντρα του ποταμού Νέστου και τα δροσερά Νερά του”.

Διεύθυνση

Ταβέρνα "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ" Γαλάνη 671 00

Τηλέφωνο

+302541106085

Κινητό

Email

maria.alexandridou@web.de

Φαξ

Social Media & Website

Χρειάζεστε κάτι άλλο;